Een club als Heylen vastgoed - Wegi Lille kan gelukkig rekenen op veel vrijwilligers en helpende handen.  Hierbij onze oprechte dank!!!
Omdat wij echter nog een deel extra vrijwilligers kunnen gebruiken is deze pagina gemaakt met een oplijsting van de belangrijkste openstaande WeGi vacatures.

 

 

EVENT-Cel

Voor het feestcomité etc. zijn we nog op zoek naar helpende handen en/of organisatorisch talent om mee te helpen op één van onze toffe club-evenementen: teerfeest, jeugdstage, ....

 

SCHEIDSRECHTERS

Om alle seniorenwedstrijden te leiden kampt het gewest Turnhout al jaren met een tekort aan scheidsrechters. Ook Heylen vastgoed - Wegi Lille is nog op zoek naar eigen officiele clubscheidsrechters die op weekbasis wedstrijden voor ons willen leiden.  De vergoeding bedraagt 30€ per gefloten wedstrijd plus een kilometervergoeding.

 

JEUGDSCHEIDSRECHTERS

Elke club moet ook instaan voor het leiden van de eigen thuis jeugdwedstrijden.  Heylen vastgoed - Wegi Lille heeft veel jeugdploegen waarvan er gemiddeld elk weekend 7 thuis spelen. Zie je het zitten om (tegen een vergoeding) af en toe eens een jeugdwedstrijdje of het wedstrijdje van je zoon/dochter te fluiten?  De minimumleeftijd om dit te mogen doen is 14 jaar (wedstrijden U11 en U13) en 16 jaar voor alle andere wedstrijden.  Contacteer ons snel om je te kunnen inschrijven in de volgende jeugdscheidsrechterscursus.

 

MATERIAALMEESTER

Ben je een beetje handig ? Draai je je hand niet om voor een klein doe-het-zelf-klusje ?
Dan ben jij de geschikte persoon voor deze materiaalmeester-vacature !

 

Voel je je geroepen om af en toe een handje toe te steken ? Meer info of interesse ? 
Aarzel dan niet en laat het ons zeker weten via E-mail

 

Vrijwilligers worden niet of nauwelijks betaald
Dit komt NIET omdat ze waardeloos zijn
Maar omdat ze "ONBETAALBAAR" zijn!!!

 

 "VELE HANDEN MAKEN LICHT WERK "